A koronavírus válság nálunk is éreztette a hatását. Túléltem a koronavírust. Végig volt munkám és ezért hálás vagyok. Csak éppen nekem valahogy több lett mint korábban. Napi 12-14 óra munka mellett hétvégén is az egyesület dolgai háttérbe szorultak.

Immár egy éve elérhetetlen volt a weboldalunk, eltűntek a cikkeink, elérhetetlenné váltak a segítő anyagaink, dokumentumaink.

Mostanra jutottunk odáig, hogy ténylegesen elindult az oldal újratöltése, a dokumentumok újra feltöltése.
Egyes dolgokat újra kell írni, mert visszaszerezhetetlenül az enyészeté lettek. Más dolgokat megtaláltam, és örömmel – meg néha némi nosztalgiával – teszem közzé újra.

Teljesen újragondoltuk a koncepciót, minden probléma külön aloldalt kapott. Elsőként a hozzátartozók oldalát kezdtük felépíteni, ott már találsz értelmezhető tartalmat. NEM MINDEN MŰKÖDIK. Ha problémát tapasztalsz, vagy csak ötleted van, írj az info@alkoholesdrog.hu emailcímre. Igyekszünk mindent megoldani, lassan visszatérni a normál kerékvágásba, kitenni a most még hiányzó kötelező kellékeket, és megvalósítani mindazt, aminek a terve már hosszú ideje a fiókomban pihen.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük